AKTUELNO

Ne želi to da prihvati.

Kako je Jovana Tomić Matora napravila veliki haos u Beloj kući zbog toga što je Sanja Stanković izvršavala zadatak Velikog šefa i provela 24 časa vezana za Baneta Čolaka, juče su obe zbog ovoga plakale, a po svemu sudeći njihov odnos je definitivno okončan.

Foto: RTV Pink

Andrijana Radonjić je juče bila sve vreme uz Sanju kada je doživela nervni slom zbog Matore, pa je želela da skrene pažnju Tomićki da ne polaže lažne nade u njihov odnos.

Ona neće razmišljati da li je u pravu, zato što ona neće da se oseća loše i da se ograničava zbog nekog... Ne možeš da porediš Lunu i Slobu sa tobom i Sanjom.

Foto: TV Pink Printscreen

Poredim, brate, njihov odnos koliko su puni požrtvovanosti i ljubavi, oni se žrtvuju jedan za drugog, a ovde se samo ja žrtvujem, ona ništa ne radi - bila je iznervirana Matora.
Ona je meni rekla juče, ako se pomirim sa njom lupi mi šamar i rekla je da će da ustane za stolom i kaže šta misli. To znači da će reći ono što ti sigurno ne želiš da čuješ, znaš na šta mislim? Da neće da ima ništa sa tobom - otvorila joj je oči Andrijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je pognute glave slušala sve ovo, ali kao da nije želela da prihvati ono što joj se priča i dalje misli kako ipak postoji nešto između njih dve.

Pročitajte još: BRIGA ME ŠTO SI TI OD MENE STARIJI: Sara ZAVODILA JANJUŠA pred Vojketom? (VIDEO)

Šta ju je posavetovala Andrijana i o čemu su još pričale možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Andrijana Radonjić

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'