AKTUELNO

Ona je to prihvatila sa osmehom na licu.

Večeras su u studiju u Šimanovcima u gostima bile Jelena Golović i Anđela Lazić, ukućanke koje su sinoć napustile najgledaniji rijaliti u regionu, a pored njih tu su bili i novinari koji su komentarisali ponašanje zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku se uživo uključila gledateljka koja je pozdravila Jelenu Golubović, ali za nju nije imala reči hvale, naprotiv!

Zvala sam da pozdravim Jelenu Golubović, smatram da je najveći folirant koji je ikada postojao u rijaliti šouu. Ona je našla da priča o nekom moralu, običajima, da li o pravoslavnim ili katoličkim. Nadoknadila je sve zadrugare po psovkama i uvredama, to je katastrofa. Ti si sve samo nisi iskrena. Ništa drugo nisi pokazala da foliraš, glumiš, ništa ne radiš, osim kada se upale kamere. Pokazala si da znaš da budeš režiser samo svoji drama. Vređaš porodice. Ne znam koji bi naziv mogla da uptrebim za tebe. Niti imaš kulturu niti pokazuješ koliko si obrazovana, a pričaš da jesi  - rekla je gledateljka.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala puno. I u kući se susrećem sa tim da sam lažov, ali niko ne ume da kažem nijedan aargument za ovih 18 meseci. Uvek kažem živeli šampioni, živeli hejteri, a opet da nije mojih šampiona ne bi bili toliko složeni i ujedinjeni.

Pročitajte još: KUPOVALA RUŽE FANOVIMA: Jelena Golubović UŽIVO U EMISIJI dobila pohvale od NJE! (VIDEO)

Detaljnije o ovome pogledajte u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'