AKTUELNO

Veliki šef je za takmičare imao poseban zadatak, a svi ukućani imali su priliku da pokažu kako se snalaze u rešavanju zagonetki.

Današnji zadatak koji su zadrugari dobili od Velikog šefa imao je za cilj da pokaže ko je najsnalažljiviji. U pitanju je verzija popularne igrice u svetu "escape room", a bila je održana u sudnici u okviru velelepnog grada u kojem već četiri meseca žive učesnici najgledanijeg rijalitija.

Zadrugari podeljeni u četiri grupe morali su da reše razne zagonetke kako bi došli do ključa koji otključava sobu, u ovom slučaju sudnicu, a sve to je trebalo da urade u roku od 20 minuta. Ono što je zanimljivo jeste da se grupe takmiče među sobom i predstavljaju jedna drugoj konkurenciju.

Foto: TvPink Printscreen

Prva grupa nije imala mnogo uspeha i sa razočarenjem je napustila sudnicu bez ključa kojim se otključavaju vrata.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Druga grupa bila je za nijansu bolja, pa su uz malu pomoć Velikog šefa, na koju sve grupe imaju pravo, pokušavali da pronađu rešenje kako da otključaju vrata.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svih rešenih zagonetki, članovi druge grupe otključali su vrata, a u pismu koje je bilo zaključano u kutiji saznali su da su proglašeni pobednicima.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića, Đekson, Zorana, Miljan, Milan, Anđela i Viktorija uspeli su da ispune zadatak, a kako će se snaći treća i četvrta grupa ostaje da saznamo.

Pink.rs.

#Rijaliti Zadruga

'