AKTUELNO

Postavila je stvari na svoje mesto.

Teodora Džehverović imala je sinoć priliku da preko ekrana vidi svoju porodicu koja joj je uputila novogodišnje čestitke, koje su je posebno rastužile. Deda Mraz je danas bio naročito darežljiv i omogućio Teodori da vidi svoju majku i tetku uživo.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvi mah obe su se zaplakale, ali kada su shvatile da imaju samo nekoliko minuta na raspolaganju, odmah su obrisale suze i bacile se u priču. Iako su Teodoru najviše interesovale informacije koje su se ticale spota, ipak nije mogla da ih sazna.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-snimku na kome se Anđelu obratila majka povodom novogodišnjih praznika, činilo se da ona ne podržava njegovu vezu sa Teodorom, što je primetila i njena porodica.

Pošto neće nju, ja ću da uzmem Anđela. Neka bira gospođa Ljilja da li će da prihvati nju ili će on kod mene - poručila je mama Gordana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je ovih 10 minuta bilo malo da bi sve ispričale jedna drugoj, Teodora se jedva odvojila od svoje majke. Kada je došlo vreme da se rastaju, Gordana se pozdravila sa svojom ćerkom i potencijalnim zetom i uputila mu ove reči:

Drži je molim te, nema ljubomorne scene, znaš kakva je ona - ove reči je uputila mama Gordana Anđelu grleći ga.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: IPAK NE PRAŠTA! Slobin otac ODBIO DA SE RUKUJE SA SNAJKOM! (VIDEO)

Kako je izgledao ovaj susret možete pogledati u narednom video snimku.

Autor: Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'