AKTUELNO

Ona će večeras u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju probuditi najdublje emocije.

Ljiljana Plavšič oduševila je ne samo publiku, već i žiri najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", kada je otpevala pesmu "Jesen u meni" grupe "Parni valjak", a u drugom krugu je svojim emotivnim pevanjem dotakla srca svih u studiju.

Ova osmogodišnja devojčica iz Kovilja, večeras će izvesti pesmu grupe "Garavi sokak", "Svako ima nekog koga više nema", koju je posvetila svom dedi.

Foto: Printscreen Youtube

Njena emotivna interpretacija rasplakala je i Gocu Tržan, koja nije mogla da sakrije osećanja.

Otkad sam prvi put čula pesmu "Svako ima nekog koga više nema", mnogo mi se svidela i podsetila me je na mog dedu, kog nisam upoznala i zbog toga mi je mnogo žao - objasnila je ova talentovana devojčica zbog čega je večerašnji nastup posvetila baš svom deki.

Ljiljana obožava da peva, i upravo joj je muzika najbolji lek za sve teškoće.

Kada su se mama i tata razveli, muzika i pevanje su mi pomogli da lakše prevaziđem sve to - priznala nam je ova neverovatna devojčica.

Foto: TvPink Printscreen

Ova osmogodišnja devojčica je oduvek volela da peva, zbog čega je odlučila da se upravo tome i posveti.

- Babi pravim koncerte od treće godine. Od letos idem u školu pevanja "Voice Stars Factory". Nemam tremu. Ja sam obična devojčica kojoj je muzika i pevanje omiljena stvar u životu - rekla je Ljiljana.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U prvom krugu dobila je odlične komentare od petočlanog žirija, a sada je otkrila čiji joj je najdraži.

- Leontinin komentar mi najviše znači, a ne plašim se nijednog komentara jer znam da su dobronamerni. Najlepše mi je bilo kada mi je Goca rekla da pevam kao matora - otkrila nam je ova maestralna osmogodišnjakinja, kojoj je pevački uzor Jelena Tomašević.

Ljiljani je najveća želja bila da se pojavi u "Pinkovim zvezdicama", a sada kada joj se ispunila, pitali smo je šta očekuje od učešća.

- Očekujem lepo druženje, mnogo novih drugara i drugarica i da pokažem koliko uživam u pevanju - rekla je za kraj Ljiljana.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Liljanu, ali i još devetoro takmičara, gledaćete u četvrtoj emisiji drugog kruga vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice", večeras posle 21:30h samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Ljiljana Plavšić

#Marijana Mićić

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Televizija Pink

#emisija

'