AKTUELNO

Samo zavrzlame.

Očigledno da nisu planirali da se zaljube jedno u drugo, ali kada su osećanja u pitanju tu se glava ne pita, već srce. Mina Vrbaški I Nemanja Đerić Đekson što više pričaju i trude se da reše svoje probleme to im je teže da shvate zašto su se našli u situaciji da se toliko svađaju, a ipak vole.

Foto: TvPink Printscreen

Za razliku od svih prethodnih svađa između njih dvoje kada je Mina zapadala u teško psihičko stanje, ovoga puta se Đekson našao u takvoj situaciji.

Baš sam se izložio na tebe, ali to sada nije toliko bitno. Znaš kako odjednom osećam da sam ti postao teret, mnogo je lakše kada si ti meni bila - pričao je pognute glave Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ovoga je Đekson rekao Mini kako je primetio promenu ponašanja kod nje, da je počela za svaku sitnicu da se ljuti i da to nije dobro za njihovu vezu. S

Promenila si ponašanje u svakom smislu i što se sve više trudim da budem Sloba, misleći na svog cimera Slobu Radanovića,  sve sam više ja - priznao je Đekson.

Foto: Printscreen Youtube

A onda su produbili priču, pa  je upitao šta je to čime ju je privukao, zašto se baš u njega zaljubila.

To što nijedan dečko nije imao.  Šta? -upitao je on, a ona odgovorila   Taj bezobrazluk. Non stop pokazuješ da ti je stalo ali u kontra priči nekoj i ponašaš se totalno drugačije od svakog - Mina nije znala ni sama da objasni čime ju je očarao.

Iako su oboje bili jako nervozni kada su započeli razgovor, izašli su srećni i zadovoljni iz paba i pridružili se u spavaćoj sobi ostalim zadrugarima.

Pročitajte još: MUŠKE SUZE NAJJAČE BOLE: Anđelu sve PREKIPELO, PA ZAJECAO! (VIDEO)

O čemu su sve pričali i šta je to promenilo njihovo raspoloženje možete pogledati u narednim video-snimcima.

Autor: Pink.rs

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'