AKTUELNO

Posle bure koju je izazvao ovaj kandidat, Milan je za sve u studiju imao iznenađenje.

Četrnaesti takmičar Bogdan Martinović (32) iz Beograda predstavio se pesmom "Dva smo sveta različita" Tome Zdravkovića.

Zbog njega su se sve dame iz žirija podigle u prvoj polovini pesme, a na samom kraju i Šaban Šaulić.

Foto: YouTube screenshot

- Ma neka peva drugu pesmu odmah! Daj da uživamo - rekla je Zorica odmah.

- Svaka ti čast! Sve imaš! Meni si jedan od favorita u ovom takmičenju! - prokomentarisala je Dara, a takmičar je odmah počao da peva drugu pesmu.

Foto: YouTube screenshot

Za drugu pesmu izabrao je "Zar je kraj" Sergeja Ćetkovića, a Dara nije mogla da odoli, pa je ustala i zaigrala dok je pevao, dok je i Aleksandra bila vidno oduševljena.

Ipak, sve ih je iznenadio Šaban kada je na kraju pesme spustio stolicu, pa su sve četiri počele da ga dozivaju.

- Ama, gde ćeš, bre! Šabane, vrati se! - vikala je Zorica, pa se Šaban sa osmehom podigao, a Aleksandra je zaključila da se šalio.

Foto: YouTube screenshot

- Izlomi me, Šabane! Ja izlazim i hoću da kažem "E, ovako petica treba da izgleda", a on se spusti - rekao je odmah Milan.

- Jao, ja ću samo ovo da kažem. Videla sam čime se baviš i verujm mi na reč, ako bi ovako pevao, bez anestezije bih dala da mi izvadiš zub - prokomentarisala je Zorica.

Foto: YouTube screenshot

- Toliko imaš lepu boju glasa, emociju, ja sam uživala. Kažem ti, ti si meni jedan od favorita. Zaista me oduševilo tvoje pevanje - bila je puna reči hvale Dara.

- Dara bi dala celu vilicu koliko ja vidim - morao je da se ubaci Šaban, što je nasmejalo sve.

I Dragana je imala smao pohvale, a i Aleksandra je bila vidno oduševljena.

- Mislim da je i više nego očigledno koliko smo svi uživali u interpretaciji. Ovo nam je došlo baš kao neka radost na kraju. Stvarno, ti imaš tako lepu, baršunastu, toplu boju glasa. Odavno nisam čula takav muški vokal. Druga pesma je pesma mog kuma Sergeja Ćetkovića, moram da pohvalim izbor pesme i lično mnogo volim drugu pesmu. Mislim da će i on biti veoma zadovoljan kad bude slušao - objasnila je Aleksandra.

Foto: YouTube screenshot

- Zna se da Toma nije imao dikciju bogzna kakvu, ali ti si čak i to ispravio. On je pevao lepo, kako mu je srce nalagalo, a pevao je fantastično, on je legenda. I ova druga pesma je bila fantastična! Momče, alal ti vera! - rekao je Šaban.

Milan je na kraju iznenadio sve obaveštenjem.

- Imali smo večeras tri petice. Međutim, baraža neće biti. Petice i ljudi koji su prošli u baraž, njih sedmoro, čine 10 kandidata koji idu u drugi krug! - rekao je on i oduševio sve u žiriju.

Autor: V. T.

#Bogdan Martinović

#Dara Bubamara

#Pinkove zvezde

#Takmičar

#Šaban Šaulić

'