AKTUELNO

Ona je bila u društvu svog partnera!

Zabava u hotelu "Chateau Marmont", koju su organizovali Bijonse i Džej Zi nakon dodele Oskara minulog vikenda, prošla je u znaku najvećih holivudskih zvezda, a među bila je i Rijana, koja je tom priikom izgledala kao milion dolara, ali doslovno.

Trudna pevačica se pojavila u odevnoj kombinaciji modnog brenda "Valentino", u vidu topa i pantalona, dok joj je jarko ružičasti kaput pomogao da se zaštiti od hladnoće.

Kako prenosi mediji, pomenuti top koji je zvezda sa Barbadosa ponela, košta neverovatnih 1,8 miliona dolara. Pored toga, slavna pevačica nosila je dijamantsku ogrlicu, i to od 96 karata, retke boje ruže.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss

Naravno, njen izgled ne bi bio potpun bez blistavog prstena, koji, navodno, košta preko 2,67 miliona dolara, piše "Page Six".

A$AP Roki, izabranik egzotične performerke nije zaostajao za rnb zvezdom, te je zabavu uveličao u elegantnom smokingu krem boje i crnim pantalonama.

Interesantno je da se širom interneta komentariše da je Rijana svojim ekscentričnim izdanjem, vrednim više miliona dolara, zasenila čak i domaćicu zabave Bijonse, čije fotografije još uvek nisu dostupne medijima.

Ona je prošlog meseca, malo je reći šokirala fanove, otkrivši da je u drugom stanju sa svojim drugim detetom, i to tokom zadivljujućeg nastupa u poluvremenu na Superboulu.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Podsetimo, za dugo iščekivani nastup na 95. dodeli Oskara, Rijana je trudnički stimačić prekrila "zavesom od kristala" koja je bila zakačena za njen top, pa žmureći zapevala "Lift me up", s kojom je bila "u trci" za najbolju originalnu pesmu.

Izgubila ju je, međutim, od RRR ("Naatu Naatu"), ali svakako je bila isprećena stajaćim ovacijama od strane poznatih kako iz svoje branše, tako i okupljenih glumaca u Dolbi teatru.

Ovo je, inače, prvi singl koji je ona objavila posle šest godina mirovanja.

Autor: Pink.rs