AKTUELNO

Danas, glumac uživa u braku i s decom, ali nekada nije mogao da zamisli svoj život bez manekenke.

Džordž Kluni je dugo važio za najpoželjnijeg neženju. Posle kraha prvog braka s Talijom Balsam bio je siguran da više nikada neće ni „stati na ludi kamen". Tako je i bilo - sve dok nije upoznao Amal, s kojom danas maksimalno uživa, kao i s njihovo dvoje dece.

Mnogi su, međutim, zaboravili da je i pre advokatice ipak drugo sudbonosno „da" uzimao u obzir. Tada, ljubio je Hrvaticu Moniku Jakšić, manekenku koja, na veliko iznenađenje mnogih, „ni pod tačkom razno" nije želela da postane njegova žena.

Godine 2004. prvi put su se spojili, da bi onda 2013. i obnovili svoju ljubav, brujali su kako tamošnji, tako i domaći mediji. Ona je bila poznata po tome što je bila model za donji veš i kupaće kostime, a on, pored toga što je glumac - da je lud za njom.

Foto: Tanjug AP

Jednom prilikom, paparaco fotografi pratili su ih iz noćnog kluba sve do njegove vile u Los Anđelesu, gde je ona provela noć. Izvori su govorili tamošnjoj štampi:

- Pričali su satima. Slični su i neverovatno povezani. Stalno se dopisuju, a on je često i zove.

Tokom 2007, inače, Monika je progovorila o vezi s Džordžom, pa izjavila:

- Obožavam ga, on je super čovek. Voli da se šali, šarmantan je i ima veliko srce. On je večiti neženja, ali ako jedan dan odluči da se ženi i dođe mi sa prstenom, ja mu ne bih rekla „ne" - šokirala je bila, a zatim i ponovo, kada je ostavila glumca zbog kontroverznog princa Endrua.

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello

Pre njega, pak, spajali su je s raznim fudbalerima, a njen komšiluk u Londonu stalno je, navodilo se, ponavljao kako se ozbiljno baškari kako u njihovim parama, tako i pažnji. Kada se bilo pročulo da je rešila da se uda za Endrua, ubrzo se ispostavilo kako to nije istina.

S druge strane, Džordž je ogromnu utehu posle ove veze, često se navodilo, pronašao upravo u vezi s Amal.

Moniku i dan-danas krasi mladolikost i dobra figura. Prema pojedinim napisima sada „drži" agenciju za marketing.

Autor: