AKTUELNO

Nikad više neće biti kao pre.

Iako su jedna drugoj uvek bile podrška, prijateljski odnos između Teodore Džehverović i Lune Đogani je zahladneo otkako je Luna odala tajnu koja se tiče ljubavnog odnosa između Teodore i Anđela Rankovića. Naime, Luna Đogani je zbog poziva izdala svoju prijateljicu iz rijalitija, pa Teodora ne može da pređe preko toga.

Foto: Printscreen Youtube

Bora je upitao šta ona misli posle svega o Luni. Uvek su jedna drugu savetovale, pričale ljubavne probleme, a sada se sve to prekinulo. Teodora nema prijatelja sa kojim bi mogla da se posavetuje ako nešto krene po zlu sa njenim dečkom Anđelom.

Foto: Printscreen Youtube

Mnogo sam povređena. Kada su se neke stvari spustile i kada su prošli neki dani. Desilo mi se da sam sanjala čitavu ovu situaciju, jer jas sam se ovde vezala za nju. Bilo nam je lepo u početku  ja sam bila za nju, ona za mene. Prosto ne mogu da shvatim, ne ide mi to u glavu,da je mogla tako nešto da napravi, da toliko da poklekne, koliko god da je teško, ipak odavde treba da izađe čovek. Ja to ne bih tako, iako ljudi misle da bih, ali ja ne bih i osudjuem takve stvari. Za mene ona posle svega ne može da ude čovek i to je to" - otvoreno je rekla pevačica i odmah uputila pitanje Marku Janjuševiću.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: KIJA OTVORILA DUŠU: Nisam u dobrim odnosima sa bolesnim ocem! (VIDEO)

Da podsetimo, pre nedelju dana Luna je dobila pravo na poziv jer je uspešno odradila tajni zadatak. Kako više od dva ipo meseca nije čula svoju mamu, Luna je morala da oda svoju drugaricu i otkrila Drvetu mudrosti da su Teodora i Anđelo imal se*s u rijalitiju. Kada je ovo Teodora saznala nije joj bilo pravo i odmah je izgubila poverenje u blogerku.

Dok je Teodora odgovarala na ovo pitanje, nije bilo nikakvih komentara, a kakva je Lunina reakcija bila, pogledajte u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Bora Santana

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'