AKTUELNO

Intrigantnosti nikad kraja!

Princ Hari u svojim memoarima „Spare“ (Rezerva), koji čekaju na objavljivanje, navodno priznaje da ga je starija žena naučila kako se vodi ljubav.

Foto: Tanjug AP/Christopher Furlong

Čim je informacija da je kao tinejdžer Hari prvi put stupio u intimne odnose „sa prelepom starijom ženom na selu“ ugledala svetlo dana, radoznali novinari su iščačkali da se zvala Elizabet, a sada su se pojavile tvrdnje da se radi upravo o slavnoj glumici, Elizabet Harli.

Međutim, u najnovijem intervjuu za „Tajms“, 57-godišnja glumačka zvezda je demantovao te izveštaje.

Ne ja. Nisam kriva. Ha! - odgovorila je krtako na pitanje novinara o ovoj više nego intrigantnoj tvrdnji.

Kako su novinari dalje insistirali na ovom pitanju, Elizabet je žestoko odgovorila:

Ne. Apsolutno ne! - rekla je ona.

Memoari Harija konačno bi trebalo da budu objavljeni 10. januara 2023. nakon što je 2020. godine princ sa izdavačem Penguin Random House sklopio ugovor o knjizi za koju treba da dobije 36,8 miliona funti (44,6 miliona dolara), ali će prihod usmeriti u dobrotvorne svrhe.

Harijeve memoare je priredio američki pisac JR Moehringer, dobitnik Pulicerove nagrade, rekavši da imaju za cilj da iznesu istinu o kraljevskom vaspitanju oca dvoje dece.

Foto: Instagram.com

Proglašena kao "književni memoari", debitantska knjiga vojvode od Saseksa osim toga pružiće prikaz iz prve ruke o iskustvima, avanturama, gubicima i „životnim lekcijama koje su princu pomogle da se oblikuje tokom godina“.

Čitaoci će biti upućeni u sve detalje njegovog života, od detinjstva kao princa do života u Kaliforniji, Hari je obećao da će razotkriti šta je stajalo iza svih njegovih uspona i padova.

Iako je prvobitno trebalo da memoari budu objavljeni u oktobru ove godine, datum je pomeren zbog smrti kraljice Elizabete II – preminula je 8. septembra. Očekuje se i da će Hari verovatno uključiti dodatno poglavlje posvećeno svojoj baku u knjigu, ima „priliku da se pozabavi pričama o tome da je uvređen što nije mogao da nosi uniformu na sahrani“ i drugim stvarima koje su se događale uoči i posle smrti kraljice.

Zvuči neverovatno, ali navodno kralj Čarls III i princ od Velsa nisu do sada uspeli da iščačkaju bilo koji deo rukopisa koji se u svetu željno išćekuje.

Autor: N.Ž.