AKTUELNO

Njihova ljubav je jaka.

Buran dan je pred Slobom Radanović i Lunom Đogani. Otkako je sinoć na vrata Bele kuće ušla Kristina Kockar, Slobina supruga, Luna i Sloba nemaju mira. Blogerku grize savest zbog toga što je ušla u vezu sa oženjenim čovekom i misli da to nije trebalo da uradi.

Foto: Printscreen Youtube

U jednom trenutku je Luna rekla kako ništa više između njih dvoje neće biti isto i da ne može da ga poljubi, što je Slobi teško palo i nije mogao da sluša da mu to govori posle svega što su prošli zajedno.

Zbog griže savesti koju je osećao Sloba je došao na ideju i da preskoči ogradu i izađe iz "Zadruge". Luna misli da je to pogrešan potez i ne podržava ga u tome.

Foto: Printscreen Youtube

- Kunem ti se ne mogu da izdržim, preskočiću ogradu, bilo bi mi lakše da odem, da ne povredim i tebe. Ja sam jedan ološ od čoveka. Moraš da budeš jaka i za mene - izjavio je on.

Kako bi ga ohrabrila, rekla mu je da će imati puno razumevanje za njegov odnos sa suprugom i da bi volela ako je on saglasan da svo troje porazgovaraju kako ubuduće ne bi bilo neprijatnih situacija.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: LUNA I SLOBA GRCALI U SUZAMA: Nemam želju da te poljubim i zagrlim (VIDEO)

Kakav je dogovor pao između njih dvoje i da li će nastaviti svoju vezu, kako će se ponašati prema novoj ukućanki, pogledajte u sledećem video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'