AKTUELNO

Otkrila sitnice iz privatnog života.

Sinoć je u najgledaniji rijalti "Zadruga" ušla Kristina Kockar Kija, i dalje zakonita žena Slobe Radanovića koji ju je nakon samo 7 dana boravka u rijalitiju prevario sa blogerkom Lunom Đogani. U Beloj kući otkako je ušla ova učesnica vlada vrlo napeta atmosfera.

Foto: RTV Pink

Kako bi joj poželeli dobrodošlicu, smanjili tenziju i malo je bolje upoznali, Milan Milošević, Saška Karan i Filip Đukić započeli su konverzaciju o privatnom životu, pa im je pričala čime se ona bavi.

Foto: Printscreen Youtube

On nikad prvi ne prilazi ženama - rekla je kroz smeh Kija i dodala da ga ona zove Boba.
Jelena i Bane ga zovu Zloba - otkrio joj je Milan, a ona će na to: "Ne zovu ga samo oni, svi ga tako zovu. Ima tu i drugih naziva, to znaju ovi napolju, neću da se ponavljam" - pričala je ne skidajući osmeh sa lica.

Foto: Printscreen Youtube

Milan i Saška su izrazili želju da u decembru da napuste ovo velelepno zdanje i budu sa najbližima, jer tada počinje sezona slava. Kija im je tada otkrila da ona i Sloba slave istu slavu, kao i to da su isti horoskopski znak, ali da su dva sveta različita.

Kija je pohvalila Marka Miljkovića da se pokazao kao pravi kavaljer jer joj je pozajmio papuče kako se ne bi iskvasila u kupatilu, a novinar i pevačica su odmah dodali da je on baš uviđavan momak.

Foto: RTV Pink

Pročitajte još: KIJA IMA SPECIJALAN NAZIV ZA LUNU! Sloba pričao nasamo sa ženom prvi put nakon prevare! (VIDEO)

Kako je tekao razgovor između ovih zadrugara i koliko je Kija bila spremna da priča o svom privatnom životu pogledajte u sledećem video snimku.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda – Saška Karan

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'