AKTUELNO

Pomno su slušali šta jedni o drugima misle.

Dan u "Zadruzi" je protekao veoma mirno, a Veliki šef je odlučio da zadrugarima da još jedan zadatak kako bi ukućani malo živnuli, jer ih je prethodni izazov pomalo uspavao. Novi zadatak zahteva da "otvore sve karte" i kažu po tri vrline i tri mane kod svojih cimera.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, tokom prethodna dva i po meseca ste isticali ružne osobine svih zadugara...Želimo da čujemo šta je lepo i dobro, kao i koje su loše osobine svakog zadrugara sa vaše desne strane - pisalo je između ostalog u pismu.

Marko Janjušević kao ovonedeljni vođa je dao predlog da prva sa izlaganjem počne Jelena Golubović koja je komentarisala Marka Miljkovića za koga je većinom imala pozitivne komentare.

Foto: TvPink Printscreen

Anđelo Ranković je prokomentarisao šta najviše ceni kod svoje devojke Teodore Džehverović. Saška Karan nije mogla da odoli, a da ne provocira ovu pevačicu, pri čemu se Anđelo poneo kao pravi džentlmen i stao u njenu odbranu.

Teodora je dobar čovek i poštena devojka, pravična je, iskrena, realna, vaspitana, kulturna. Ono gde smo Teodora i ja isti jeste da  je tvrdoglava, voli da se inati i ima kratak fitilj - bio je iskren Anđelo.

Foto: Printscreen

Komentar svakog od ukućana je manje više prošao bez većih upadica. Kada je došla na red Sara Reljić, svi su sa nestrpljenjem očekivali šta će ona reći o Filipu Đukiću, sa kojim je često u vrlo prisnim odnosima, iako tvrdi da ne želi ništa da ima sa njim.

Filip je...pa znate već... pozitivan. A šta bih mogla da kažem kao negativno... prdi, podriguje, pljuje, to je negativno - bila je zbunjena Sara.

Foto: Printscreen Youtube

Luna Đogani nije krila oduševljenje što je pokraj sebe ima Slobu Radanovića sa kojim je u skladnoj vezi tokom celog rijalitija.

Što se mene tiče najbolja osoba koju sam ja upoznala u životu. Pretalentovan, prepametan, predobar, to ću mu svrstati u manu, da treba da povuče ručnu, da pokaže zube. Poštuje me, ništa ne bi uradio da me ponizi. Pre bi sebi ruku odsekao nego da meni nešto fali. Što se tiče mana, kratak fitilj, ljubomoran je previše, ali mi to ne smeta, to znači da mu je stalo. Volim ga najviše na svetu - izjavila je Luna o svom dečku.

Foto: TvPink Printscreen

Sve što su ostali ukućani pričali jedni o drugima je prošlo bez većih upadica. Nekima je zasmetalo šta druga strana ima da kaže o njima, ali su to ipak prihvatili.

Pročitajte još: MUK I NEVERICA: Zadrugari ZANEMELI zbog novog pisma Velikog šefa! (VIDEO)

Šta zaista zadrugari misle jedni o drugima možete pogledati u sledećim video - snimcima.

Autor: Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Filip Đukić

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'