AKTUELNO

Ponašanje ovonedeljnog vođe razlog današnjih konflikata.

Kada se oglasilo zvono i prstiglo pismo od Velikog šefa zadrugari su se okupili u dnevnoj sobi Bele kuće očekujući novi izazov. Ovonedeljni šef Zorana Stefanov je kao svoja dva potrčka odabrala Filipa Đukić i Saru Reljić, što su mnogi prokomentarisali da je licimerno sa njene strane.

Dragi zadrugari, tokom skoro cele prethodne noći tema u zadruzi bio je izbor koji je Zorana napravila pri izboru Filipa i Sare za svoja dva potrčka. Pitanje je da li je Zorana ispala licemerna kada je stavila Saru za svog potrčka, neki brane njen stav, a neki ne" - pisalo je između ostalog u pismu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je svoje izlaganje započeo Marko Janjušević koji je izjavio da je razočaran u Zoranino ponašanje što je stavila Saru u izolaciju. On ne misli da je ona najgora ukućanka, da tu ima još 8 devojaka koje treba uzeti u razmatranje.

Nakon njegovog komentara ustala je Saška Karan koja se konstantno ubacivala dok je Janjuš pričao. Ona je držala Zoraninu stranu i misli da je Sara folirant i da je to dobar potez da se njih dvoje spoje. Pale su teške reči i Janjuš je dokopao tanjir kako bi gađao Sašku što ju je jako iznerviralo, pa je skočila na njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu ovde da kažem šta hoću. Krećes na žensko, sram te bilo. Nađi sebi ravnog. Vidi koliki si konjina. Pomeri se. Ja se tebe ne bojim. Ne bojim se nikoga ovde" - rekla je nadobudno Saška.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: Bane hoće da ŽENI zadrugarku sa OGROMNIM GRUDIMA! Ona priznala Mikiju: Ti me PALIŠ! (VIDEO)

Ostali takmičari su pokušali da ih razdvoje kako ne bi izbio veći konflikt. Kako bi sebe smirio Janjuš je izašao napolje i glasno pričao šta ga je snašlo.

Kako je izgledao celokupan razgovor možete pogledati u narednom snimku.

Autor: Pink.rs

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

#Zorana Stefanov

'