AKTUELNO

Iako važi za jednu od najatraktivnijih devojaka u Turskoj, nežnija polovina glumca Šukrua Ozildiza pokazala je da je i te kako ljubomorna.

Šukru Ozildiz, glavni glumac u seriji "Zavet", koja uskoro počinje sa emitovanjem na TV Pink, osvojio je žene širom sveta, a na žalost mnogih, njegovo srce osvojila je prelepa Rabija Jaman.

Rabija je blogerka i modni stilista, a njeni pratioci na društvenoj mreži Instagram, kojih ima gotovo 50.000, svakodnevno mogu da vide njene odevne kombinacije i atraktivni izgled.

Iako važi za jednu od najlepših žena u Turskoj, i Rabija je nedavno pokazala kako je i te kako nesigurna.

Naime, Šukru je upravo zbog snimanja serije "Zavet" morao da ode u Kapadokiju, regiju u centralnom delu Turske.

Kako je Šukru tamo snimao scene sa atraktivnom koleginicom Selin Šekerči, Rabija je odlučila da ništa ne prepusti slučaju, te je svog dečka pratila i na setovima.

Rabija je izgleda poprilično ljubomorna, te ga ni na trenutak nije ostavljala samog, a dok je Šukru snimao scene, blogerka je odgovarala na pitanja svojih fanova.

Upravo tom prilikom, otkrila je da svadbu planiraju za leto 2018. godine, a iako nisu još odredili datum, Rabija je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi da isprobava venčanicu.

Njih dvoje su odmor nakon snimanja proveli zajedno u Amsterdamu, da bi potom otišli na romantično putovanje u Tajland, što su oboje podelili sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Šukru i Rabija za sada deluju srećno i zaljubljeno, a da li će se zaista venčati na leto sledeće godine, ostaje da vidimo.

Do tada, gledajte Šukrua u ulozi Sejita Zahira u seriji "Zavet", koja uskoro počinje da se emituje na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Blogerka

#Rabija Jaman | Rabia Yaman

#Selin Šekerči | Selin Şekerci

#Turska

#Zavet | Çoban Yıldızı

#glumac

#glumica

#serija

#Šukru Ozildiz | Şükrü Özyıldız

'