AKTUELNO

Veliki šef imao je zanimljiv zadatak danas.

U prvom pismu koje su danas dobili učesnici rijalitija "Zadruga" stajao je zadatak da izglasaju najvećeg radnika i najvredniju osobu u Beloj kući, kao i najveću lenčugu, odnosno zadrugara koji najmanje radi.

Dragi zadrugari, prošlo je već skoro dva meseca od kada ste ušli u Zadrugu i već ste se dovoljno upoznali, sada treba da kažete ko je najvredniji, a ko najmanje radi u kući - pisalo je između ostalog u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

- Dobar dan. Počeću od lepog, najvrednija osoba za mene ovde je Jelena. Ona ne mora ništa da radi, dovoljno je što je ovde. A najveća lenština za mene je Luna, ona ništa ne radi, samo zna da digne noge, a Sloba sve radi - rekla je Maca.

Foto: TvPink Printscreen

- Lepi Mića je najveća lenčuga ovde, ja ne znam što vi ljudi lupate da je Marko DNK - rekao je Sloba svoje mišljenje o tome ko najmanje radi.

Saška Karan rekla je da je Mića lenj jer ne obavlja redovno svoj zadatak oko životinja.

Nikada se nije desilo, od kada sam ja preuzeo, da životinje nisu nahranjene. Ovo je takva laž da je mene sramota - besan je bio Miki zbog Saškinih optužbi.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga došlo je do sukoba i između Saške i Teodore koje nisu štedele reči uvrede.

Foto: TvPink Printscreen

Dosta zadrugara smatra da su Miki, Viktorija, Bane, Milica, Sloba i Andrijana najvredniji učesnici rijalitija, a da najmanje rade Marko DNK, Lepi Mića, Jelena, Saška, a ko je kome dodelio titulu najvrednijeg, a kome najmanje vrednog, saznajte u nastavku.

Pročitajte još: A SAD SAVETUJE MLADOŽENJU: Janjuš zbog pijanstva PROPUSTIO SVOJE VENČANJE! (VIDEO)

Autor: J. V.

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

'