AKTUELNO

Nisu uspešno izvršili današnje zadatke.

Kako je danas organizovan drugi dan juče započete Olimpijade, zadrugari su imali za zadatak da se takmiče u četiri igre. Ipak, njihova energija bila je ravna nuli te nisu uspeli da ispoštuju instrukcije Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Današnja Olimpijada je počela igrom u kojoj je bio zadatak da obore što više limenki. Većina takmičara u samom startu nije bila zainteresovana za ovu igru, ali je bilo i onih koji su rešeni u odluci da odnesu pobedu poput Marka Miljkovića, Nemanje Đerića Đeksona i Marka Janjuševića.

Foto: TV Pink Printscreen

Druga igra je zahtevala da takmičari pronađu kutiju sa određenim brojem koja se nalazi u dvorištu. Vodila se teška borba, ali je kao pobednik ove igre izašao Đekson sa 24 poena.

U trećoj igri su takmičari morali da za što kraće vreme pređu sedam metara noseći jaje na kašičici. Ubedljivu pobedu je odneo Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednja igra na današnjoj Olimpijadi je zahtevala od takmičara da pojedu "brdo" šlaga i na taj način dođu do žvake koju su morali da sažvaću, naprave balon i kažu "uspeo sam". Prvi koji je to ostvario bio je Filip Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon završene četvrte igre stiglo je pismo od Velikog šefa u kome je saopšteno da trećeg dana Olimpijade neće biti. Razlog tome je velika nezainteresovanost zadrugara da realizuju zadatke. Svi zadrugari su se našli u čudu.

Kako je protekao dan na Olimpijadi pogledajte ovde:

Pink. rs

#Olimpijada

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'