AKTUELNO

On nikog nije ostavio ravnodušnim.

Takmičar Mario Krastev iz Sofije ima 15 godina i u prvoj epizodi četvrte sezone ''Pinkovih zvezdica'' predstavio se numerom Antonia Banderasa ''Cancion del Mariachi''. Već na samom početku svi članovi žirija su podigli svoje stolice i omigućili mu prolaz u dalje takmičenje.

- Jao, koliko si sladak! Osvojio si sve! I žiri i publiku i mene, sve - oduševljena je bila Marijana Mićić.

Foto: TvPink Printscreen

- Ostavio si sve nas ovde bez daha. Došao si i oduvao si sve nas! Čovek ide u špansku školu u Sofiji... Imamo ovde jednog internacijalnog šampiona ovde. Hvala ti što si ovde - kazao je Milan Stanković.

- Fantastično, savršeno - kratka je bila Leontina.

- Šta ti dođe Hari Poter? Bilo je fenomenalno, tvoje energija je bila savršena. Očekivao sam da prođe i jedan bik ovde - kazao je Sergej koji je bio oduševljen interpretacijom, ali i generalnom Mariom koji iuzuzetno podseća na Danijela Redklifa koji tumači ulogu Hari Potera.

Foto: TvPink Printscreen

- Autentičan, poseban, brilijantno! Bravo, bravo, bravo! Bio je predivan šou za sve nas večeras. Pravi si umetnik - objasnila je Jelena Tomašević.

- Ozbiljna si faca, mnogo mi se dopada to što radiš. Bio si perfektan, vrati nam se u sledeći krug još bolji.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još:POBEDNICA PRVE SEZONE PINKOVIH ZVEZDICA Marija Serdar za Pink.rs: To iskustvo mi je DAR OD BOGA (FOTO)

- Hvala vam. Bilo mi je zadovoljstvo da budem na ovoj sceni. Bilo je super - obratio se Mario svim članovima žirija na engleskom jeziku.

Autor: B. Radonić

#Mario Krastev

#Pinkove zvezdice

'