AKTUELNO

Ovome se nisu nadale.

Američka plesačica i model Blek Čajna tuži celu porodicu Kardašijan, tvrdeći da je zbog njih ukinut njen rijaliti šuo koji je snimala sa bivšim verenikom Robom Kardašijanom, rođenim bratom Kim, Kloi i Kortni Kardašijan!

Blek Čajna tvrdi da ova porodica želi da je uništi, a njen advokat potvrdio je za BBC da su u tužbi navedena imena Kortni, Kim i Kloi Kardašijan, kao i mame Kris Džener.

Blek Čajna tužbu je podigla nakon raskida sa Robom Kardašijanom sa kojim ima i ćerku, a u istoj se navodi da su Kardašijanovi iskoristili svoju slavu, bogatstvo i moć kako bi joj se osvetili i osramotili je, te da je zbog uticaja cele porodice Kardašijan ukinut njen rijaliti šou "Rob & Chyna".

Foto: Instagram

S druge strane, Rob je optužio Blek Čajnu da je iskoristila njega i njegovu porodicu za novčanu korist te da su odluku o ukidanju šoua zajednički doneli televizijska mreža E! i porodica Kardašijan.

Podsetimo, Blek Čajna i Rob počeli su da se zabavljaju u januaru 2016. godine, četiri meseca kasnije su se verili, a potom dobili i ćerku Drim.

Autor: Pink.rs

#Blek Čajna

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

#Porodica

#Tužba

'