AKTUELNO

Proslavljeni zavodnik veliki je ljubitelj motora, a sada je zbog istog doživeo nezgodu.

Holivudski glumac Džerard Batler (47) doživeo je saobraćajnu nezgodu kada je, tokom vožnje svog motocikla auto-putem, doživeo saobraćajnu nezgodu. Batler je hitno prevezen u bolnicu, a pomoć je pozvao očevidac koji se zatekao na mestu nezgode.

Foto: Printscreen Youtube

Nezgoda se dogodila u Los Anđelesu, a kako prenosi sajt TMZ, Džerard je lakše povređen, a ovim povodom se nije oglašavao. Kako se navodi, glumac je ubrzo nakon dolaska u bolnicu pregledan, i otpušten na kućno lečenje.

Džerard, srećom, nema ozbiljnije povrede niti prelome, zadobio je samo posekotine i modrice- istakao je izvor za strane medije.

Nezgoda se dogodila u kasnim večernjim satima, kada se, kako je navedeno, Batler vraćao sa snimanja "Lejt najt" emisije u kojoj je gostovao kod komičara Seta Majersa, a sa kojim je razgovarao o njegovoj novoj ulozi. Glumca je, navodno, tokom vožnje motora "sasekao" jedan automobil što je Batlera primoralo na naglo skretanje, nakon čega je sleteo s puta i doživeo nezgodu. Ipak, ova nezgoda neće poremetiti njegove planove, i on će se pojaviti na promociji svog novog filma "Geostorm".

Batler je 2010. godine posetio Beograd gde je zajedno sa Rejf Fajnsom snimao film "Koriolan", a tom prilikom otkrio je i čari noćnog života srpske prestonice.

Autor: D. P.

#Džerard Batler

#Motorcikl

'