AKTUELNO

Glumac i manekenka su sa pratiocima podelili nekoliko veoma zanimljivih trenutaka sa letovanja!

Manekenka Irina Šajk i glumac Bredli Kuper, pravi su primer kakav odnost bivši supružnici treba da imaju pošto se rastanu. Iako su se rastali 2019. godine, nekadašnji par je ostao u korektnim osnosima i zajedno danas vaspitavaju naslednicu. 

Tokom braka su dobili ćerku Leu, kojoj žele da pruže najlepše detinjstvo, te su zarad njene sreće zajedno otišli na letovanje.

Naime, Irina i Bredli su sa ćerkom otputovali na Bahame, a kako se provode govore fotografije koje Šajkova objavljuje na društvenoj mreži Instagram. 

Irina je sa pratiocima podelila nekoliko fotografija sa ovog egzotičnog ostrva gde se kupala sa delfinima, ali i svinjama koje su stanovnici jedne lokalne plaže i koje uživaju u plivanju i sunčanju.

Fotografija koja je privukla najveću pažnju, jeste ona na kojoj Irina i Bredli nasmejani toče vodu za životinje, što je njihove obožavatelje oduševilo, te su se mnogi ponadali da bi ovo mogao biti dobar znak i korak ka pomirenju.  

Podsetimo, nedavno su strani mediji objavili da Bredli navodno ima novu devojku, te da je  mesecima u vezi sa Humom Abedin, glavnom pomoćnicom Hilari Klinton, te bivšom suprugom osramoćeog Entonija Vajnera.

Kako se pisalo, oni su se na MET Gali bili pojavili zajedno, ali su se crvenim tepihom prošetali sami. Međutim, ovim ovodom glumac se još uvek nije oglasio.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Autor: M.M.