AKTUELNO

Ona se osamila sa Slobom i prepričala mu kako je izgledalo kada je vozač u alkoholisanom stanju naleteo na automobil u kom je bila sa sestrom.

Luna Đogani i Sloba Radanović u toku nedeljnog popodneva izdvojili su se i osamili. Njima je prijalo da se udalje od ostalih zadrugara, a Luna se dotakla događaja iz detinjstva koji se desio kada je imala 12 godina.

Luna je sa mamom Anabelom i sestrom Ninom, koja je tada bila beba, bila na putu. U jednom trenutku je Anabela parkirala automobil i izašla, a pijani vozač se zakucao u parkirano vozilo u kom su bile Luna i Nina.

Foto: TvPink Printscreen

Sediš u autu i osećaš kako letiš i bol sam osetila jer je taj čovek udario u moju stranu vrata. Mi smo se prevrnule preko te ograde i kotrljale se nizbrdo i upale u močvaru - rekla je Luna i dodala:
Jedino što sam u tom trenutku uradila jeste da sam pogledala u Ninu koja je krenula da ispada iz stolice i ja sam samo legla preko nje, bacila se i zatvorila oči.

Foto: TV Pink

Kako je Luna opisala ovo traumatično iskustvo, pogledajte u snimku.

Pročitajte još: OTKRIVEN IZVOR SMRADA U SPAVAĆOJ SOBI: Zadrugari U ŠOKU kad su otkrili šta je iza Macinog kreveta! (VIDEO)

Autor: J. V.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'