AKTUELNO

Jedni kriju, drugi pronalaze i osvajaju vredne bonuse.

Da su sakrili vino, brzo se pročulo među ostalim zadrugarima, a u akciju potrage bacili su se Mina Vrbaški, Dušan Zdravković i Zorana Stefanov. Oni su prvo otišli kod Drveta mudrosti i žalili se kako im je dosadno, pa su tražili neki zadatak.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo je reklo kako ne može tek tako da deli zadatke, već da oni sami treba da smisle neku zabavu, što su i uradili, jer je prvo Zorana imitirala jednu životinju. Međutim, drvo je ipak dalo zadatak ovim ukućanima, što je njih oduševilo.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Drvo je čulo, da negde na imanju, ima sakrivenog vina. Ako pronađete gde je skriveno vino, dođite kod drveta. Dovoljno je da imate tri flaše vina. Svako od vas mora da nađe jednu - reklo je Drvo.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo troje zadrugara odmah je skočilo na noge, i bacilo se u potragu, koja je trajala više od sat vremena. U jednom trenutku Zorana i Dušan su se čak i ljubili. Drvo je održalo svoju reč, kao i uvek, a šta je bila i više nego vredna nagrada, kao i koliko su flaša vina doneli, pogledajte u video klipovima koji su u nastavku teksta.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA JE VIDELA! Maca slikovito opisala SLOBIN SMOKI i S*KS sa Lunom! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Dušan Zdravković

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Zorana Stefanov

'