AKTUELNO

Zadrugari će večeras biti šokirani onim što je Veliki šef spremio za njih.

Za nama je još jedno uzbudljivo veče u najgledanijem rijalitiju svih vremena, "Zadruga", s obzirom na to da su Zadrugari odgovarali na škakljiva pitanja gledalaca, a večeras sve učesnike, ali i sve vas kraj malih ekrana, očekuje veliko iznenađenje.

Naime, večeras će se Zadrugarima u trci za prvo mesto i 50.000 evra, pridružiti dva nova učesnika!

Foto: Pixabay/Pink.rs

Tačno je da u "Zadrugu" večeras ulaze čak dva nova takmičara, ali produkcija njihove identitete drži u strogoj tajnosti. Žele da to bude pravo iznenađenje za gledaoce, a posebno za Zadrugare. Jedno je sigurno, od večeras u "Zadruzi" više ništa neće biti isto. Večeras počinje prava ludinica i sve očekuje veliki šok - rekao je izvor blizak produkciji.

Osim što će dobiti konkurenciju, Zadrugari ce večeras izglasati i ko će od dva potrčka, Uroša Ćertića i Bore Santane, biti nominovan za izbacivanje. Ko od ostalih Zadrugara bude imao najmanje glasova publike biće drugi nominovani, dok je Lepi Mića treći, dirketno nominovani učesnik.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite nominacije i ubacivanje, koje garantuju uzbudljivu noć u najgledanijem rijalitiju svih vremena, "Zadruga", večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Zadruga - Nominacije

#Zadruga - RTV Pink

#Zadruga - ubacivanje

#Zadrugari

'