AKTUELNO

Ne mogu da se pomire sa sadašnjim odnosom.

Bivši par u Zadruzi, Teodora Džehverović i Anđelo Ranković, ne mogu da pronađu zajednički jezik otkako je ona rešila da ne bude sa njim. Njih dvoje su se odvojili, koliko je to moguće rijalitiju, ali izgleda da probleme ne mogu da reše.

Foto: TvPink Printscreen

Najviše na svetu mrzim kad devojka sluša drugarice! Zato što se ložim na Sanju, smuvao sam tebe, oduvao sam Minu. Ja pričam da mi je bilo drago da budem sa tobom i da mi je krivo što nećeš da budeš sa mnom. I sje*ala si vezu sa dečkom zbog mene, a sutra druga priča. Neću da izigravam papuču u rijalitiju. Ali ispao bih debil ako treba da budem sa tobom - rekao je Anđelo.

Foto: TvPink Printscreen

On je dodao i da će se potruditi kad izađu iz rijalitija, čak i ako ona bude sa dečkom, fudbalerom o kom je portal Pink.rs pisao i otkrio ko je on, te da će joj pokazati da nije hteo da bude sa njom samo zbog rijalitija.

Ne želim da budem sa tobom neprijatelj, ne moramo da budemo prijatelji, ali ne mogu ni da bežim od tebe, zato što si tu, da nisi tu, verovatno se ne bismo čuli, ali tu si i glupo mi je kad si na metar od mene da okrenem glavu. Ja bih se verovatno i gore ponašala, ali sada smo ovde i drugačija je priča - tvrdi Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NOĆNA MORA? Zadrugarima stigao Proka i zadao ZADATAK kakav do sada NISU IMALI! (VIDEO)

Ipak, Anđelo je rekao da ne može da prestane da misli na nju i da to ne želi, ali da će se potruditi da bude drugačije i da bude uz nju iako nisu zajedno. O čemu su još pričali, pogledajte u videu:

Autor: N.V.

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'