AKTUELNO

Zadrugarima neće biti dobro.

Večeras ćemo saznati koji učesnici će biti nominovani, a pre toga imamo prilike da ponovo u studiju u Šimanovcu vidimo pripadnike sedme sile, ali i jednu pevačicu. Takođe, ono što smo saznali jeste da Vojislav Šešelj ulazi u Zadrugu, o čemu je portal Pink.rs, ranije pisao, ali on neće ući tek tako, nego sa specijalnim zadatkom.

Ognjen Amidžić imao je tu čast da sprovede Vojislava Šešelja kroz ceo impresivni grad sagrađen za potrebe ovog projekta, a njemu se jako dopalo ono što je video.

Foto: TV Pink Printscreen

Gosti Dušice Jakovljević u studiju u Šimanovcima večeras su pevačica Maja Nikolić, novinarka i urednica portala Pink.rs Dijana Petrović, novinarka dnevnog lista Alo, Nikolina Marić, Isidora Tubin iz Srpskog Telegrafa i Ivona Tomković iz Informera.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Lepo ti je ovo ovde. Razmišljam da kad raspustiš Zadrugu, ovde uselim Radikalnu stranku i napravim sedište - rekao je Šešelj Drvetu mudrosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Šešelj je u razgovoru sa Drvetom mudrosti sumirao utiske o impresivnom gradu u koji je stigao, a onda je prokomentarisao i sinoćnje hapšenje Zorana Marjanovića.

Izgleda da je policija utvrdila njegov DNK na donjem vešu njegove supruge. Pretpostavlja se da je on suprugu presvlačio posle ubistva. Nisam siguran da je on ubica, ali nemam dokaza da kažem na koga sumnjam, i nadam se da će on sada propevati u zatvoru, i kada nema ko da ga nadzire, sigurno će propevati. Prvi put je njegov otac danas progovorio o motivu, da mu je snaha imala tajkuna za ljubavnika, do sad to nismo čuli, ali nisam dovoljno u toku da bih mogao više da pričam - rekao je političar insinuirajući na to da je Marjanović saučesnik u ubistvu Jelene Marjanović.

Autor: N.V.

#Rijaliti Zadruga

#Vojislav Šešelj

#Zadruga - RTV Pink

'