AKTUELNO

Glumac je sa njom u braku već 12 godina.

Supruga Meta Dejmona, Lusijana Baroso, privukla je veliku pažnju medija kada je zajedno sa njim stala na crveni tepih 74. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji.

Ona je tamo došla u dugoj providnoj crvenoj haljini sa dekolteom, pa niko nije mogao da skine pogled sa nje, jer je našla pravu meru da bude i izazovna i elegantna u isto vreme.

Neodoljiva Argentinka već je 12 godina u braku sa glumcem koji važi za jednog od najpoželjnijih u Holivudu.

Ipak, na žalost mnogih obožavateljki, njihov brak do sada niej imao potresa, a i na crvenom tepihu oni su delovali skladno i srećno.

Lusijana se inače retko pojavljuje u javnosti, ali povremeno prati svog supruga na ovakvim dešavanjima kako bi mu dala podršku.

Podsećanja radi, njih dvoje su se upoznali u baru koji je Met posetio posle snimanja, a gde je, kako je sam jednom prilikom rekao, "u punoj prostoriji video samo nju".

PROČITAJTE JOŠ: Sada je VLADARKA DRUŠTVENIH MREŽA ali je sve iznenadila kada je otkrila planove za budućnost! (FOTO+VIDEO)

Dve godine kasnije oni su se venčali, a ona odavno ne radi u kafiću i posvećena je porodici, suprugu i četiri ćerke koje mu je rodila.

Autor: V. T.

#Met Dejmon

#glumac

#supruga

'