AKTUELNO

Anđelinini prijatelji tvrde da ih ovo nimalo ne čudi, jer su svi pretpostavljali da će na kraju završiti u homoseksualnoj vezi.

Krah braka između Anđeline Džoli i Breda Pita, koji mnogi nazivaju razvodom godine, glavna je tema već nedeljama.

Još otkako su objavili da se razvode, glasine se ne smiruju - od toga da se Bred fizički nasrnuo na decu, do toga da se njegova bivša, Dženifer Aniston naslađuje zbog ovakvog razvoja događaja.

Iako se trude da se ne oglašavaju u medijima, to novinare ne sprečava da objavljuju pikanterije iz njihovog života.

Tako je jedan američki portal objavio da se, nakon razvoda, Anđelina potpuno razočarala u muški rod, te da je utehu nakon rastanka od popularnog glumca pronašla u bivšoj devojci Dženi Šimizu, sa kojom je navodno, obnovila kontakt.

- Anđelina je rekla Dženi da joj je dosta muškaraca. Ponovo želi da bude lezbijka - tvrdi izvor upućen u situaciju.

Popularna glumica je, navodno, pozvala Dženu i požalila joj se zbog celokupnog razvoja događaja.

Anđelinini prijatelji tvrde da ih ovo nimalo ne čudi, jer su svi pretpostavljali da će na kraju završiti u homoseksualnoj vezi.

- Dženi nije jedina žena u koju se Anđelina zaljubila, ali je jedina sa kojom je bila u ozbiljnijoj vezi. Ona je imala još devojaka - tvrde izvori.

Anđelina se o ovim navodima još nije oglašavala, te se i dalje ne zna da li je zaista rešila da se posle Breda vrati svojoj bivšoj devojci.

Da nije upoznala prvog supruga, venčala bi se sa Dženi!

Dženi Šimizu trenutno je u braku sa Mišel Harper. Anđelina i ona upoznale su se 1996. godine na snimanju filma "Foxfire".Iste godine su i raskinule jer se Anđelina udala za Džonija Lija Milera.- Verovatno bih se venčala sa Dženi da se nisam udala za Džonija - rekla je tada slavna glumica.

Autor: M. Đurović

#Anđelina Žoli | Angelina Jolie

#Bred Pit | Brad Pitt

#Dženi Šimizu

#glumac

#glumica

'