AKTUELNO

Kamere su sve zabeležile.

Džeremi Lindholm naljutio se na svoju devojku jer je odbila da mu donese osvežavajuće piće. Naime, glumac je naoružan palicom ušao u butik gde njegova devojka radi, a snimci sa nadzornih kamera pokazuju da ju je udario po glavi više puta, a potom je počeo da je davi. Nakon toga, on je gurnuo na pod i skočio na nju, a zatim joj kolenama pritisnuo grudi.

Foto: Facebook

Džeremi kaže da je bio ljut jer je ona odbila da ode u prodavnicu posle posla i donese mu piće. Ipak, on tvrdi da nije želeo da joj naudi, već ju je samo udario šakom i hteo da izazove policiju da ga upuca pred njenim očima.

Devojka je nakon incidenta prebačena u bolnicu, dok je Džeremi trenutno u zatvoru zbog optužbi za pokušaj ubistva, fizički napad i porodično nasilje.

Pročitajte još:KAKAV FRAJER: Obožavali ste ga u seriji SEKS I GRAD, a evo kako danas izgleda Samantin dečko! (FOTO)

Foto: Facebook

- Bilo je informacija koje su ukazivale na to da je Lindholm želio da ubije svoju žrtvu, odnosno devojku - piše u izveštaju policije. U njemu takođe stoji da je nakon što je vlasnik butika pozvao policiju, Džeremi je pokušao da pobegne sa palicom u ruci.

- Moja interakcija sa njim uviek je bila na profesionalnom nivou. Potrešena sam. Svi koji su uključeni kao i njihove porodice su mi u mislima - rekla je njegova menadžerka.

Autor: Pink.rs

#Jeremy Lindholm

'