AKTUELNO

Njen izgled svakodnevno krititikuju korisnici Instagrama.

Instagram blogerka Sara Stejdž u drugom je stanju, ali to ne bi moglo da se kaže na osnovu njenog izgleda. U toku prethodne trudnoće, Sara je uzburkala društvene mreže fotografijama pred porođaj na kojima izgleda bolje nego mnoge žene u PMS-u, pošto joj se stomak jedva primećivao.

Ona sada čeka drugo dete, a situacija je nepromenjena jer joj se trbušnjaci i dalje vide. Ona na Instagram redovno objavljuje fotografije na kojima se vidi njena savršena linija, a mnogi korisnici ove društvene mreže smatraju da je to bolesno i neprirodno. A posebno im je teško palo kad je na Instagram postavila snimke svog vežbanja.

Instagram "stručnjaci" tvrde da se beba neće roditi zdrava zbog njenog stila života.

Otkako sam objavila drugu trudnoću, javljaju mi se 'medicinski stručnjaci s Instagrama' koji mi govore što smem, a šta ne smem da radim. Iako mi je većina toga smešna, odlučila sam da slušam samo svog ginekologa i svoje telo. Ako mi nešto nije prijatno, ne radim to. U svakom trenutku pazim da je sve što radim dobro za moju bebu - poručila je Sara zabrinutim gospođama.

Ona je uz to objasnila i da vežbanje u trudnoći pozitivno deluje i na mamu i na bebu i da ona ne bi nikad osuđivala majke koje u trudnoći ne vežbaju, dok s druge strane nju osuđuju.

Pink.rs

#Blogerka

#Instagram

#trudnica

'