AKTUELNO

Proslavljeni top model odlučila je da pokaže sve delove svoga tela.

Jedna od trenutno najtraženijih manekenki u svetu mode svakako je Emili Ratajkovski, koja se ne libi da se povremeno obnaži. Ovoga puta je za potrebe fotografisanja za jedan poznati magazin, slavnom fotografu Patriku Demaršilijeru pozirala potpuno naga.

Pročitajte još:

NA PRAGU SEDME DECENIJE: Glumica je skinula i pokazala savršenu figuru! (FOTO)

Ova fotografija završila je na društvenoj mreži instagram i dok je Emili na svom profilu odlučila da stavi stikereu obliku srca na grudi kako se ne bi baš sve videlo, fotograf je na svom profilu objavio fotografiju baš onakvu kako je nastala.

I dok deluje da se Emili stidi svog poteza i odluke da pozira potpuno naga, sada je kasno za to budući da je Patrik to obelodanio u javnosti. Inače ovaj fotograf jedan je od najpoznatijih u svetu, a Demaršilijer je skoro sve slavne ličnosti ovekovečio, te je nedavno upravo on bio za obejktivom kada je manekenka Miranda Ker rekla sudbonosnbo "da" svom izabraniku, vlasniku Snepčeta, Evanu Spiegelu. Zbog toga, ali i zbog mnogih njegovih postignuća, nije ni čudno što Emili nije mogla da mu kaže "ne", te pristala da se skine potpuno gola.

Autor: Pink.rs

#Emili Ratajkovski | Emily Ratajkowski

#Miranda Ker | Miranda Kerr

'