AKTUELNO

O njihovim odevnim kombinacijama bruji svet!

Čuvena Met Gala, koja se inače održava prvog ponedeljka u maju, ali je ove godine zbog COVID-a 19 bila odložena za septembar, održana je sinoć u muzeju Metropolitan u Njujorku. Ovogodišnja tema nosila je naziv "U Americi - leksikon mode", a crvenih tepihom prošetale su mnoge javne ličnosti.

Svi su čekali da se pojavi i planetarno popularna Rijana, koja je nezvanično "Kraljiica Met Gale". Pevačica je stigla poslednja na crveni tepih i to u pratnji svog novog dečka.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Javnost je brujala o mogućoj vezi Rijane i repera Ejsep Rokija, sve do trenutka dok on u maju ove godine nije potvrdio da su njih dvoje zajedno. Sinoćnji događaj je ujedno i njihovo prvo javno pojavljivanje od kako su ozvaničili vezu.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Rijana se pojavila u crnoj Balensijaga kaput-haljini i Bulgari dijamantima, koji su imali preko 267 karata.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Sa druge strane, Roki se odlučio za živahniju kombinaciju. Njegova kombinacija sastojala se od dugog kaputa koji je podsećao na ćebe, a koji je kasnije skinuo i pokazao svoje elegantno odelo.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Inače, nedavno su se pojavile i glasine da je Rijana trudna, oko čega je nastao pravi rat njenih fanova na društvenoj mreži Tviter. Glasine su pokrenute nakon njenog slikanja za časopis "Dejzd", jer je na nekoliko fotografija imala pokriven stomak, a na nekima se ljudima učinilo da vide "bebi stomak". Fanovi su se podelili i napadali jedni druge zbog pokretanja etorija, a ni Rijana, ni Roki, se nisu oglasili povodom ovoga.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Autor: M. P.

#Asap Rocky

#Ejsep Roki

#Rihanna

#rijana