AKTUELNO

Svi koji je vole rastužili su se kad su ga pročitali.

Velika svetska turneja koju je Adel odradila približila se kraju, a četiri poslednja koncerta na Vembliju su rasprodata.

Ona je tim povodom napisala pismo za svoje obožavaoce u kojem je najavila da više neće ići na turneje.

Foto: Tanjug AP

To pismo podeljeno je onima koji su bili na njenom prvom koncertu na Vembliju, a njegov sadržaj prenosimo u celosti.

"I to je to. Posle 15 meseci na putu, došli smo do kraja. Turnejom smo obuhvatili Veliku Britaniju, Irsku, Evropu, obišli smo Ameriku i stigli do Australije i Novog Zelanda. Turneje su čudnovate i nimalo mi ne prijaju. Ja sam kućni tip i volim sitnice. Osim toga, dramim i imam loša iskustva na turnejama. To jest, imala sam do sada. Održala sam 119 koncerata i sa ova četiri to će biti 123 nastupa. Bilo je veoma naporno, ali predivno. Na turneju sam krenula isključivo zbog vas i nadam se da sam na vas uticala onako kako su na mene utiacli moji omiljeni umetnici. Želela sam da moji poslednji koncerti budu u Londonu, jer ne znam hoću li ikada više krenuti na turneju, pa sam odlučila da poslednji bude kod kuće. Hvala vam što ste došli, hvala vam za vašu neverovatnu ljubav i dobrotu. Pamtiću ovo do kraja života. Volim vas", piše u pevačicinom pismu.

Foto: YouTube screenshot

PROČITAJTE JOŠ: KAKO SU JOJ RODITELJI DOZVOLILI OVO? Maloletna ćerka od Sindi izazvala pometnju provokativnom fotografijom! (FOTO)

Autor: V. T.

#Adel

#oproštaj

#pevačica

'