AKTUELNO

Njegova interpretacija raspametila je sve u studiju.

Andrej Dorić večeras u drugoj finalnoj večeri ''Pinkovih zvezda'' predstavio se pesmom ''Onaj ko te ljubi sretan je''  Tonija Cetinskog.

Dvadesetdvogodišnjem pevaču iz Vrbasa mnogi predviđaju blistavo mesto na domaćoj pop sceni, a on često izvodi numere Tonija Cetinskog zbog čega ga i porede sa njim.

Foto: E-stock

Pročitajte još:

PEVAČICA NIJE MOGLA DA PRESTANE DA PLAČE kada je Andrej zapevao pesmu njenog pokojnog kolege! (VIDEO)

- Ja sam gledao više u ovu devojku koja je plesala nego u Andriju. On razbija kako peva. Ti si standardno dobar, ubijaš, razvaljuješ, glas ti je kao kuća - rekao je Šaban.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaka čast i za energiju i za stas i za galas. Svaki put si fantastičan. Videćemo šta će biti na kraju - istakla je Dara.

- Ti si jedini kandidat u ovom serijalu koji mene izbaci iz koloseka. Svaki put. Saki put se pripremam i hoću da budem ozbiljna i ne želim da reagujem emocijom na tvoju interpretaciju, sve se rasprši. Ti si kompletna pojava. Što se mene tiče, ja bih glasala za tebe. Ti si za mene pobednik. Moja porodica i ja glasamo za tebe - oduševljena je bila Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo mi se sviđa, Zorici su poslednjih par pevača prvi. Ja sam preponosna što sam član žirija ove sezone. Treba reći nešto lepo. Uopšte mi nije bilo teško da hvalim. Svaka čast. Da mi je neko rekao da imamo ovoliko dobrih pevača ja mu ne bih verovala. Ja sam za tebe, Andrej, rekla da imaš divnu boju glasa i da me podsećaš na divnog Tošeta Proeskog. Ti si svoj na svome na ovoj sceni. Sreća što nisam bila tu kada si pevao ''Poljsko cveće'', skupljali bi me ovde. Ti si neko ko mene baca u nesvest - iskrena je bila Dragana Mirković.

Foto: TV Pink Printscreen

- Umilna boja. Toliko umilno pevaš, ali ja nisam obratila pažnju na sve, samo sam gledala kako Šaban gleda plesačicu. Ponosna sam na tebe jer si pobedio tremu. Posle par krugova ti si postao Andrej kakav treba da budeš. Mi smo ti bili vetar u leđa i Zorica te voli najviše i glasaće za tebe - kazala je Maja Nikolić.

- Veliko poštovanje za Zoricu Brunclik jer me je podržala i gostovao sam na njenom koncertu - zahvalio se Andrej Brunclikovoj.

Ukoliko je Andrej Dorić vaš favorit, njegov redni broj je 13, a kako možete da glasate za njega, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink

Autor: B. Radonić

#Andrej Dorić

#Pinkove zvezde

'