AKTUELNO

Glumac koji je bio sa njima na snimanju konačno je progovorio.

Američki glumac Kurtis Armstrong konačnoje otkrio sve detalje druženja sa Tomom Kruzom u svojoj novoj knjizi "Revenge of the Nerd" (u slobodnom prevodu "Osveta štrebera").

U njoj on piše i o tome kako je Tom Kruz na snimanju filma "Rizičan posao" bio veoma seksaulno aktivan i da je čak održavao aferu sa koleginicom koja je u to vreme bila zauzeta.

Foto: Tanjug AP

Tada je on samo bio Tom, a tek posle ovog filma postao je internacionalna zvezda Tom Kruz.

Tom se tada predstavljao kao posvećeni mladi glumac, koji je večeri uglavnom provodio čitajući "Bibliju" pred spavanje.

Ali Armstrong tvrdi da se Tom zanimao drugim aktivnostima.

On piše o tome kako se jedne noći vratio kasno i "pronašao tri ili četiri mlade devojke isped njegove sobe kako čekaju u redu, pa sam ih pitao mogu li nekako da im pomognem, a tada je Tom otvorio vrata, da bi iz sobe izašla devojka nameštajući kosu, dok je prva koja je stajala u redu ušla u njegovu sobu".

- To je mladić koji dobro zna da upravlja vremenom i zna kako da uspešno rasporedi čitanje biblije i oralni seks", pomislio sam tada - piše u knjizi.

Među ispisanim redovima stoji i da je Tom za vreme snimanja održavao aferu sa Rebekom de Mornaj, koja je igrala glavnu ulogu u filmu "Rizičan posao", koja se u to vreme zabavljala sa Harijem Dinom Stetonom, koji je 33 godine stariji od nje.

PROČITAJTE JOŠ: OBOŽAVAOCI U SUZAMA OD SREĆE: Glumica pobedila rak, a sada je pokazala i KAKO POSLE SVEGA IZGLEDA (FOTO)

Tom i Rebeka su, prema Armstrongu, nastavili da se viđaju i posle završetka snimanja.

Ipak, bez obzira na sve to, Arsmtrong kaže da je Kruz bio veoma religiozan pre nego što se okrenuo sajentologiji.

Autor: V. T.

#Tom Kruz

#glumac

'