AKTUELNO

Da li je ovim razbesnela sestru?!

Kloi Kardašijan (36) izgleda nije briga koliko toga je pretrpela Kim Kardašijan (40) tokom poslednje godine braka sa Kanje Vestom. Uprkos bračnim problemima svoje sestre i njihovom predstojećem razdvajanju, starleta Kloi i dalje zadržava naklonost i divljenje prema bivšem zetu. To je demonstrala u tvitu posvećenom reperu za njegov 44. rođendan.

- Srećan rođendan mom bratu za ceo život - napisala je Kloi (36).

- Želim ti najbolji rođendan, Ye! Šaljem ti beskrajnu ljubav i mnogo blagoslova!! Poruku je pratila fotografija na kojoj se grli sa svojim partnerom Tristanom Tompsonom, a pored njih su Kim i Kanje. Očigledno je da je fotografija snimljena na Kimin rođendan prošle godine.

Naravno da je Kloin komentar Kanjeu pokrenuo talas reakcija na društvenoj mreži. "Izgleda da Kloi sada više voli Kanjea nego Kim. Vau. Kako se sve menja", rekao je jedan korisnik.

- Voleo bih da sponzorišete moju petočlanu porodicu da bismo mogli i mi da odemo na ovakav odmor!!

- Prestanite da hodate sa toliko otrova u životu iz ljubavi prema Isusu", rekao je treći.

Kloi je na Instagramu objavila istu fotografiju i poruku, a tu je njena sestra Kim prokomentarisala emotikonom balona.

U pretposlednjoj emisije 20. sezone "U korak sa Kardašijanima" koje je emitovano prošlog četvrtka, Kloi se pozabavila bračnim problemima slavnog para.

Foto: Instagram.com

- Kim se privatno bori iza kulisa oko njihove veze i to je teško jer Kim očigledno preusmerava veći deo svoje frustracije, tuge i besa - rekla je Kloi u svojoj ispovesti.

Kloi je istakla pred kamerama da se "Kim trenutno bavi mnogim stvarima i to je teško jer su se ona i Kanje pre nego što smo otišli ​​(na odmor na jezero Taho) imali veliku svađu." 

Kim se kasnije pojavila plačući dok je sestrama govorila šta se dogodilo. "Iskreno, ne mogu se više nositi sa ovim. Zašto sam još uvek na ovom mestu gde sam godinama zarobljena? "Mislim da Kanje zaslužuje nekoga ko može podržati svaki njegov pokret, ići ga svuda i preseliti se u Vajoming. Ja ne mogu to da uradim".

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini/InvisionAP

Autor: M.K.