AKTUELNO

Voditelj je šokirao članove žirija i publiku.

Počelo je drugo četvrtfinalno veče najgledanijeg muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezde'', a kao i svake subote, Milan Kalinić je domaćin koji je publiku upoznao sa pravilima i otkrio da je polufinalno veče sledeće subote.

Foto: TvPink Printscreen

- Dobro veče, još samo malo subota je ostalo do kraja. Publici je žao što se uskoro rastajemo. Još samo par subota. Ovo je druga četvrtfinalna emisija, u prošloj emisiji smo dobili prvih osam polufinalista, a večeras ćemo dobiti još osam. Sledeće subote je polufinale. Oni koji su prošle subote odlučivali, a odlučivaće i u ovoj jesu članovi žirija - saopštio je Milan Kalinić na samom početku emisije i najavio članove žirija.

Prva je stolicu podigla Maja Nikolić, koja je bila iznenađena jer tvrdi da do sada voditelj nikada prvo nije najavio nju.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja volim malo da se mentalno igramo i šalimo ispred kamera, ali kada se ugase kamere ja tebe shvatam ozbiljno - istakla je Maja Nikolić.

Nakon što je Dragana Mirković podigla svoji stolicu, Milan je najavio Zoricu Brunclik, a umesto nje stolicu je podigao Mirljub Aranđelović Kemiš.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam čuo muž Zorice Brunclik. Nisi to rekao? Ništa, onda ja idem dole - našalio se Kemiš.

- Taman sam hteo da kažem da ste posle dužeg vremena promenili frizuru, ali ipak ste još uvek pink - kazao je Milan kada je pevačica podigla svoju stolicu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Dragana Mirković pohvalila se da je dobila ogrlicu od Zorice, dok je Brunclikova istakla da je rajf koji ima na glavi dobila od unuke.

- I ja moram da se pohvalim, dobio sam gaće i obećao sam da ću ih obući u ovoj emisiji i u pitanju su tange, tako da ako se čudno budem ponašao, izvinite - našalio se Kalinić.

Nakon toga, Milan je pozvao i Kemiša i Daru Bubamaru da podignu svoje stolice. Nakon što su se svi članovi žirija podigli svoje stolice, emisija je mogla da počne.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Autor: B. R.

#Dragana Mirković

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'