AKTUELNO

Fanovi umrli od smeha!

Najpopularnija starleta na svetu, Kim Kardašijan, sva uzbuđena je snimala kako pada grad, čak ga je i držala u rukama, ali je u videu pričala kako pada sneg.

Foto: Instagram.com/kimkardashian

Ovo je ludilo, pada sneg u Kalabasasu, ne znam koliko vidite - rekla je Kardašijanka u videu, a zatim je snimila kako je na terasi ispružila ruku tako da joj grad pada u nju, pa je ponovila da je “sneg i da je ledeno”.

Foto: Instagram.com/kimkardashian

Potpuno ludilo, moj košarkaški teren je potpuno beo i prekriven je snegom, inače je teren crn, da znate. Sneg u Kalbasasu - pričala je vidno šokirana Kim pipajući grad po košarkaškom terenu.

Nakon što su je mnogi ismevali na Instagramu, Fejsbuku i Tviteru, da ne zna razliku između snega i grada, Kardašijan se pravdala da nije meteorolog.

Foto: Instagram.com/kimkardashian

U redu, ljudi, shvatila sam poruku! Grad je, nije sneg! Ja nisam meteorolog, ljudi. Nikada nisam tvrdila da jesam. Imam 30 poslova, ali nijedan nije meteorolog. Ako pada grad u martu u Kalabasasu, ja to zovem sneg! Ok - napisala je Kim u narednoj objavi.

Iako su svi odmah napravili brojne šale na njen račun, Kardašijan je očigledno shvatila svoju grešku, pa ljudima nije zamerila što se zezaju sa njom, pa je šaljive objave na svoj račun objavila na svom storiju.

Foto: Tanjug AP/Charles Sykes

Autor: M.M.

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian