AKTUELNO

Bilo je neizvesno do samog kraja.

Žarko Stanojević (26) iz Batočine i Hamza Sokolović (21) iz Konjića pevali su pesmu "Imam ljubav, ali kome da je dam" od Peđe Medenice.

Foto: TV Pink Printscreen

- Hamza, ti si od prvog kruga odličan. Ti si i sada bio bolji od Žarka. Tebi je intonacija odgovarala, Žarku nije. Svaka ti čast - rekla je Zorica i pohvalila i Žarka, bez obzira na to što mu pesma nije odgovarala.

Foto: TV Pink Printscreen

- Meni se nije dopalo Hamzino pevanje, ja ne volim tu dreku, on je urlao na mikrofon, ja sam morala da izbacim slušalicu. Ova pesma iziskuje emocije, lepo pevanje, što je imao Žarko - prokomentarisala je odsečno Dara.

Foto: TV Pink Printscreen

- Činjenica je da su se trudili i jedna i drugi. Pesma je veoma teška i teško je reći ko je bio bolji. Obojica su dali svoj maksimum - rekao je Šaban.

- Ni jednom ni drugom nije legla pesma do kraja i obojica su bili nesigurni, ali Hamza mi je bio melodičniji i jači i sigurniji, bez obzira na to što nije to bilo savršeno, ali imaš tako dobar glas, ali ovaj izbor nije legao Žarku, koji je moj miljenik od početka ovog takmičenja - objasnila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Hamza je večeras stvarno bolje otpevao ovu pesmu i slažem se da ovo nije bila pesma za Žarka - rekla je Dragana.

Na kraju je žiri izglasao da dalje direktno prođe Žarko Stanojević, dok će Hamza pevati u baražu sutra od 22:30 na televiziji Pink, kada će još šestoro proći u četvrtfinale iz duela, nakon čega će se takmičiti u pet grupa, od koje će dve ispasti.

Autor: V. T.

#Pinkove zvezde

#Žarko Stanojević

'