AKTUELNO

Njegov nastup ujedinio je žiri.

Nikola Kuštrimović (22) iz Prokuplja i Nemanja Nikolić (23) iz Leskovca pevali su pesmu "Sačuvaj tajnu, ljubavi moja" od Dušana Kostića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nikola je pevao to sasvim pristojno, lepo, međutim, ja moram odmah to da skratim, Nemanja je otpevao maestralno. On je otpevao to dikcijski kako se peva, kako u stvari svaki profesionalac treba svaku reč da kaže, onako kako se govori, a tako treba i da se otpeva. Fascinirao si me time prokomentarisao je Šaban.

Foto: TV Pink Printscreen

- Složiću se sa Šabanom. Obojica su sjajni pevači, ali ja Nemanju mnogo volim, tu njegovu boju glasa i stvarno fantastično pevaš - rekla je Dara.

- Nemanja, ti si standardno dobar, a ti Nikola nisi imao sreće da večeras dobiješ svoj fah. Ja ću se zaista boriti za tebe da prođeš dalje, zato što si ti jedini u ovom serijalu koji neguje ono što smo mi, a to je ta narodna muzika koju ja obožavam i koja tebi leži - obećala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Činjenica je da ovo nije pesma koja je Nikolin fah, ali je činjenica i to da si ti stvarno sjajan pevač, ali ako govorimo o ovom večeras, Nemanja ti si to stvarno otpevao tako kako treba - rekla je Dragana.

- Sve je rečeno, ali Nemanja je večeras bio mnogo ubeljiviji, što ne znači da je Nikola lošiji pevač, ali Nemanja je ovo doneo fantastično - bila je kratka Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle glasanja odlučeno je da Nemanja Nikolić ide dalje sa svih pet glasova žirija.

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Nemanja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić

'