AKTUELNO

Šok, tuga i neverica.

Biznismen i rijaliti zvezda Mik Norkros (57) pronađen je mrtav u Bulfanu, u Eseksu, Engleska.

Pre nego što je otpočeo karijeru kao uspešan vlasnik noćnog kluba, Mik je najpre bio član britanskog rijaliti programa "Towie", u kojem je učestvovao sa sinom. 

Mik Norkros je nekoliko sati pre nego što je pronađen mrtav na Tviteru objavio šifrovanu poruku koja je glasila: "Na kraju podsetite se da ste radili najbolje što ste umeli. I to je sasvim dovoljno".

Foto: Instagram.com/micknorcross

Prema prvim izveštajima, vlasnik poznatog noćnog kluba "Šećerna koliba" (Sugar Hut) i rijaliti zvezda pronađen je obešen u svom podrumu.

Rezultati sa toksikološke analize još uvek nisu stigli, kao ni analiza autopsije.Pre nego što je otpočeo karijeru kao uspešan vlasnik noćnog kluba, Mik je napre bio član britanskog rijaliti programa "Towie", u kojem je učestvovao sa sinom (32).Slava mu je donela niz poznanstava, a naročito je bio popularan među ženskim svetom.Bio je u vezi sa poznatim britanskim starletama i modelima.Mik je smatrao da mu učestvovanje u rijalitiju donosi loš imidž za biznis, pa je odlučio da prestane sa tim.Iz policije su rekli da su primili poziv i odmah otišli na adresu tragičnog incidenta. Kada su ušli pronašli su već mrtvog čoveka.

Istražitelji smrt nisu okarekterisali kao sumnjivu ili učinjenu pod nejasnim okolnostima.

Autor: M.K.

#Mik Norkros