AKTUELNO

Kao što je i obećao u na svom prethodnom nastupu, takmičar je pripremio zabavu za sve članove žirija i publiku.

Matija Vitić večeras je šesti takmičar koji je nastupio u ''Pinkovim zvezdicama'' i to pesmom Jeamsa Browna ''I feel good''. On dolazi iz Azanje i ima 14 godina.

Goca Tržan je poslednja podigla svoju stolicu iako je Matija otkrio da je upravo ona njegov najdraži član žirija. Čim je Marijana Mićić došla na scenu, saopštila je da takmičar ima iznenađenje za sve članove žirija i publiku, ali je on želeo da to ostane posle komentara svih članova žirija.

Foto: Matija Vitić, Foto: Screenshot

- Meni si se jako dopao. Videla sam već kako publika reaguje. Bilo je neveštih momenata, ali bez obzira jako mi se dopalo. Veselo i energično - kazala je Goca.

- Ovo je savršeno nesavršeno - našalila se Leontina, a potom dodala - Meni si večeras bio čista petica.

Frontmen ''Tropico benda'' igrao je gotovo sve vreme dok je Matija nastupao, a svoje pozitivne utiske nije ni krio od mladog takmičara.

Foto: Aleksandar Cvetković, Foto: Screenshot

- Stajling je ko sebe da gledam. Baš mi lepo izgledaš. Pevao si super, izabrao si super pesmu. Ja ako ne budem pao ove sezone, ništa nisam uradio - rekao je Sale nakon što su svi komentarisali njegovo đuskanje pored crvene stolice.

- On je prava muška zvezdičica - dodao je Sale oduševljeno.

Foto: Aleksandar Cvetković, Foto: Screenshot

Foto: Aleksandar Cvetković, Foto: Screenshot

- Bilo je nekih sjajnih ukrasa i nekih površnih. Obrati pažnju da svi budu dobri, jer ti to možeš - posavetovala je Jelena Matiju.

Sergej Ćetković nije znao šta da kaže jer smatra da su njegove kolege rekle sve i da mu preostaje samo da uživa u iznenađenju koje im je takmičar pripremio.

Foto: Matija Vitić, Foto: Screenshot

Foto: Matija Vitić, Foto: Screenshot

Matija je zasvirao saksofon na bini i prva numera bila je ''Ljubavi moja'' koju izvodi benda Saleta Cvetkovića. Od svakog člana žirija odsvirao po jednu pesmu. Svi su bili oduševljeni i ovim njegovim nastupom.

Autor: B. Radonić

'