AKTUELNO

Budite spremni da i večeras osetite najlepše emocije, uživate u najboljoj muzici ali i zvezdicama koje već tri sezone obaraju sve s nogu.

Već ste navikli da, kada se velika svetla najlepše scene uključe, počinje prava muzička čarolija u najpopularnijem dečijem takmičenju "Pinkove zvezdice".

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras, ponovo ćete uživati u sjajnom nastupu najmlađe zvezdice, Jovane Radonić, koja će otpevati pesmu "Moje bube" grupe "Suncokret" i doneti potpuno novu energiju na veliku scenu. Niko nije mogao da obuzda Jovanu na sceni, pa je Marijana Mićić morala da se umeša.

Foto: Printscreen Youtube

- Jovana, slušaj kad ti Sale priča - rekla je Marijana, nakon čega se Jovana smirila i saslušala Saleta Cvetkovića.

- Bravo ljubavi - rekao je Sale, a oduševljena je bila i Goca Tržan.

Foto: Printscreen Youtube

Sada si stvarno ozbiljna pevačica - rekla je Goca najmlađoj učesnici.

Da naše Zvezdice jednostavno briljiraju, dokaz je i David Marković, koji je maestralno otpevao pesmu "Nisam te zbog lepote voleo", Željka Joksimovića.

Večeras, imaćete priliku da vidite još jedan sjajan nastup Roka Blaževića, koji će se predstaviti pesmom Olivera Dragojevića "Ostavljam te samu".

Foto: Printscreen Youtube

- Nestvaran si - bilo je sve što je Goca mogla da kaže nakon ove fenomenalne izvedbe.

To nije sve! Ne propustite još jednu odličnu emisiju najledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", večeras od 21:30h, samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Goca Tržan

#Jovana Radonić

#Pinkove zvezdice

'