AKTUELNO

Da li je stavljena tačka na sukobe među članovima stručnog žirija, saznaćete već u subotu, u najgledanijem muzičkom takmičenju u regionu.

I ove subote varnice će sevati u crvenim stolicama najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezde".

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, tokom rasprave o pevačkim kvalitetima kandidatkinja, ionako napeta atmosfera među članovima žirija doživela je kulminaciju.

Bračni par, pevačica Zorica Brunclik i muzičar Miroljub Aranđelović Kemiš, optužili su Daru Bubamaru kako se dodvorava Šabanu Šauliću.

Foto: Printscreen

Iako su Dari zasmetali ovakvi komentari, uspela je da, zarad dobrobiti takmičarki, ali i nastavka snimanja, spusti loptu i zanemari Zoričine i Kemišove prozivke.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, bračni par nije prestao, već je u nastavku svoje strelice uputio upravo ka kralju narodne muzike, koji im je i kum.

Kume, ti se foliraš i to što sada radiš nije u redu, pokaži bar malo poštovanja - rekla je Zorica Šabanu, nakon čega je Kemiš uspeo da potpuno izbaci Daru iz takta.

Foto: Printscreen Youtube

Ti si jedan matori, raspali, debeli deda! Deda koji sada nešto popuje - odbrusila je besna Dara, koja nije birala reči.

Foto: Printscreen Youtube

Kako se završila ova drama i da li je na kraju stavljena tačka na sukobe među članovima stručnog žirija, saznaćete već u subotu, od 21 čas u novoj epizodu najgledanijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Dara Bubamara

#Maja Nikolić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić

'