AKTUELNO

Večeras sigurno najbolje pevanje koje smo čuli - rekao je Sergej.

Lenka Stojčević večeras u ''Pinkovim zvezdicama'' ostavila je članove žirija bez daha nakon što je izvela numeru Lejdi Gage ''Milion reasons''. Ona je osvojila svih pet i plasirala se direktno u dalje takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

- Odličan izbor pesme, odlično si pevala i donela si ono što se traži. Posmilio sam da sa ovim glasom ti ne možeš da pevaš Lejdi Gagu s ovim glasom, ali bilo je savršeno. Jedan od najboljih nastupa večeras - kazao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

- Lepo, tačno, precizno. Ja ne znam šta će biti s Lenkom kada izađe iz helijum faze. Jedan od lepših nastupa večeras zajedno sa Dance Fectori plesnom grupom i tvojim prelepim stajlingom - istakao je Sale Cvetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Nešto mi je falilo i onda se ona pojavila i podigla me. Divno. Večeras sigurno najbolje pevanje koje smo čuli. I kada izađeš iz te helijum faze bićeš frhunska pevačica - zaključio je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

- Kad ona peva, ja mogu da osetim šećer i med. Ja jedva čekam da vidim šta ćeš ti da pevaš i svaki put se radujem tvom nastupu. Slatka si i divna i ovaj nastup večeras vio je MTV - oduševljena je bila Jelena.

- Vrhunski. Svaka čast - kratka je bila Leontina.

Autor: B. Radonić

#Lenka Stojčević

#Pinkove zvezdice

'