AKTUELNO

Na naslovnici jednog lista osvanula je vest o njenom razvodu.

U svetskim medijima kao bomba je odjeknula vest da se lepa glumcia Sofija Vergara posle 17 meseci braka razvodi od kolege Džoa Manganijela.

Kao razlog za razvod, magazin na čijoj naslovnici je osvanula ova vest navodi treću osobu, a kao dokaz prilažu fotografije na kojima se vidi da je Sofija skinula burmu.

Kada je to videla, Vergara je pobesnela, pa je urednika ovog magazina nazvala ''idiotom'', a obrazložila je da joj je prsten sa ruke uklonjen u programu za obradu fotografija, kao i da je čovek sa kojim je ovaj list dovodi u vezu zapravo njen prijatelj i saradnik.

Urednik ovog magazina je idiot. Ukoliko je želeo da kreira lažnu vest tako što mi je ''uklonio'' prsten, prvo je trebalo da se uveri da je on uklonjen sa svih ostalih fotografija koje su nastale te noći u Rimu, a na kojima ga ja nosim na ruci. Usput... Čovek o kojem piše je moj prijatelj, producent filma ''Bent'' koji sam snimala u Rimu i koji je nedelju dana kasnije u mojoj kući proveo Vaskrs - napisala je Vergara na Instagramu.

Autor: M. K.

#Razvod

#glumica

#sofija vergara

'