AKTUELNO

Zoričinom suprugu je bilo veoma teško da donese odluku.

U šestoj i poslednjoj grupi predstavili su se Gaši Admir i Adam Labunski, a kada su kandidati izašli na scenu, Milan Kalinić je odmah primetio da je Adam promenio imidž i da je malo promenio frizuru. Zorici se ovaj njegov imidž nije dopao.

Iskreno rečeno ne sviđa mi se. Kad pusti kosu tačno se vidi da je Adam, a ovako bi neko rekao možda je Zorica u jutarnjem izdanju. Meni tako stoji kosa ujutru kad idem da se tuširam - rekla je Zorica, a Maja je iskoristila priliku da je isprovocira.

Foto: Printscreen

Meni se sviđa što je Zorica priznala da ujturu brije brkove i bradu. Rekla je da tako izgleda ujutru - rekla je Nikolićeva, a Milan Kalinić je Adama uporedio sa samurajem.

Foto: Printscreen

Prvi se u šestoj grupi predstavio Gaši Admir (21) pesmom Šabana Šaulića ''Viđaš li mi staru ljubav''.

Foto: Printscreen

Drugi se predstavio Adam Labunski (26) pesmom Tošeta Proeskog ''Igra bez granica''.

Foto: Printscreen

Admir je za drugu pesmu odabrao ''San Trope'', dok se Labunski odlučio za numeru ''Zauvek tvoj''.

Adam me je oduševio jer je pesmu ''Igra bez granica'' pevao na makedonskom. Svaka čast - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Adam je vanserijski pevač, on peva super - rekao je Damir Handanović, a kada je počeo da upoređuje pevanje ova dva kandidata, Kemiš se pobunio.

Foto: Printscreen

Kakve veze mogu da imaju dva različita pevača. To su dva faha. Jedan je tipični narodnjak, drugi je neki drugi fah. I šta sada? Koga mi da izbacimo? Ne razumem. Adam je trebalo da bude u grupi sa nekim ko peva njegov fah - rekao je Kemiš Damiru.

Foto: Printscreen

Admire, ovo je jedno od tvojih najboljih izdanja. Ti si prepoznatljiv po tome što pevaš. Adame, u slučaju da ne uspeš u ovom šou programu, ja nemam svoju televiziju, ali imam studio, imam Kemiša i imam volju da s tobom snimim pesmu, duet ili da sam snimiš pesmu. Ti imaš i faktor, a imaš i talenat - poručila je Zorica.

Foto: Printscreen

Odlukom stručnog žirija, u šesti krug takmičenja iz šeste grupe direktno se plasirao Adam Labunski, dok će se Gaši Admir u baražu boriti za prolazak u naredni krug takmičenja.

Foto: Printscreen

Autor: M. K.

#Adam Labunski

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Zorica Brunclik

'