AKTUELNO

Tako si ga otpevao, svaka ti čast. Nikada ne bih naučila takvu pesmu. Pozdravio te Kemiš - ironična je bila Zorica.

Spahović Minel dolazi iz Sarajeva i ima 27 godina. On se večeras u ''Pinkovim zvezdama'' predstavio pesmom ''Šadrvani'' Šabana Šaulića. Odmah posle njega pesmom ''Odiseja'' Lea Martina predstavio se Marko Petrušević iz Beograda koji ima 23 godine.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Minel je kasnije otpevao i numeru Saše Matića ''Proktleta je violina'', dok se Marko opredelio za pesmu ''Dajte vina hoću lom'', Harisa Džinovića.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Stvarno ste sjajni bili, obojica. Minel je meni obe pesme otpevao bolje nego Petrući. Handanović, Maja i Kemiš komentarišu po pola sata, a ja nisam stručna pa često komentarišem izgled - iskrena je bila Dara Bubamara.

- Kada sam rekao da ni jedan ni drugi nisu bili dobri, mislio sam na sledeće. Marko je bolje otpevao pesmu ''Odiseja'', ali već Harisa... Intonativno je bio tačan, ali nije bilo ukrasa na nekim mestima. Ja sam ga pustio na audiciji. Njegovo pevanje je više za neki kabare. Što se tiče Minela, mislim da se zaleteo sa pesmom Saše Matića, jer pesma je visoka, a ti se u donjim lagama daviš. Distonirao je. Ima energije u tebi, ali mora da se radi sa tobom. Ovo su sve prijateljski saveti - kazao je Damir Handanović.

Foto: TvPink Printscreen

- Slušaj Minele... Ti si bio tako, nekako ovako i mislim da je to bilo tako, a možda nije bilo tako - našalila se Zorica.

- Damire, ovo je bilo na tvoj račun - dobacila je Maja.

- Ćuti ti dok ja pričam - odbrusila je Zorica koleginici, a potom se ponovo obratila kandidatu.

- Bilo je i drž i ne daj i ovako i onako, tako i tamo i ovamo i to bi bilo to - besna je bila Zorica na svoje kolege koje dugo komentarišu.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja imam repliku. Čuje se da Minel lepo peva - kazao je Handanović, a potom zapevao.

- Tako si ga otpevao, svaka ti čast. Nikada ne bih naučila takvu pesmu. Pozdravio te Kemiš - ironična je bila Zorica.

Milan je rekao da Zorica ima reč, a ona je istakla da je već komentarisala i da je na redu Kemiš.

- Ja kada kažem Zorica, ja u stvari mislim na Kemiša - našalio se Milan.

- Baš ti hvala. Je l' treba da se ofarbam - upitao je Kemiš voditelja, a potom dodao:

Foto: TvPink Printscreen

- Šalim se naravno, ne smeta me. Sve što su rekle moje kolege o Minelu i Marku bile su u pravu. Oboje ste imali, što bi rekao Šaban, gusane.

- Kemiše, ja tebe nekada ne razumem, ali ti sviraš harmoniku svaka ti čast. Kao što je meni Bog dao talenat za šoubiz, tako si i ti dobio talenat za harmoniku - iskrena je bila Dara.

- Izabrao je ''Odiseju'', pesmu koji pored Lea Martina može samo jedan čovek da peva. Podržavam Damira, stvarno, on jeste dosta mlađi od mene, ali je veliki stručnjak. Ne samo zato što je radio Cecin album, nego zato što je zaista muzički obrazovan - rekla je Maja, a potom pomenula i da nije u redu da članovi žirija komentarišu nastupe takmičara poput Zorice Brunclik.

Foto: Printscreen

- U prevodu, tebi Miroljub ne treba, dođeš kod mene da snimamo album - našalio se Damir.

- Jeste, još si i mlađi, ceo paket - dodala je Zorica.

Nakon što su članovi žirija glasali i predali Kaliniću papiriće, voditelj je otkrio da je direktno u dalje takmičenje prošao Marko Petrušević.

Autor: B. R.

#Damir Handanović

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'