AKTUELNO

Suočila se sa raznim komentarima!

Američka glumica i producentkinja Šeron Stoun stekla je slavu početkom devedesetih ulogom u erotskom trileru 'Niske strasti'. Mnogi su tad uzdisali za njom, nazivali su je najseksepilnijom ženom na svetu. Kako je tada bila ikona seksepila, tako i sad u 63. godini Šeron privlači pažnju izgledom. 

Šeron na društvenim mrežama nema problema s pokazivanjem stvarnog izgleda, bez trunke korišćenja fotošopa. Dok mnoge žene, što mlađe, što starije od nje, uređuju fotografije kako bi sakrile 'nesavršenosti', popularna glumica to ne radi. Redovno objavljuje fotografije na kojima je vidljivo da ima bore na licu. 

Foto: Instagram.com

I dok mnogi njeni pratioci pišu kako ima previše bora za svoje godine, sa druge strane je velika većina podržava i pišu kako prava žena treba pokazivati stvarni izgled bez fotošopa.

Podsetimo, Šeron je podelila tužne informacije - da su joj baka i kuma preminule od koronavirusa, zbog čega je imala težak i mučan period iza sebe, sestra joj boluje od lupusa, a nakon što se zarazila koronavirusom u teškom je stanju te boravi u bolnici. Šeron zbog toga baš i pokušava osvestiti pratioce koliko je važno nositi masku i držati distancu.

Foto: Instagram.com

Autor: O. B.

#Šeron Stoun